Safira Inema Wedi Kelangan

Safira Inema - Wedi Kelangan - Official Music Video

Download Dengan Cepat

Name:Safira Inema - Wedi Kelangan - Official Music Video
Genre:Unknown
Date:13 February 2019
Duration:00:04:48
View:117.7K
Like:1.6K
Dis Like:35
Type:Youtube to Mp3
Bitrate:128kbps
User:Rajawali Mitra Musik
Source:Youtube

Title : Wedi Kelangan
Artist : Safira Inema
Songwriter : Inesta

Official Video Safira Inema :
▶️ Tresno Keponteng : https://youtu.be/rEWcCsq7wII
▶️ Pamer Pacar : http://bit.ly/2VaaVIm
▶️ Wedi Kelangan : http://bit.ly/2TLZQwX
▶️ Sayang Siji : http://bit.ly/2ToIxVP
▶️ Sayang 9 Reborn : http://bit.ly/2TK7bgy
▶️ Kuat Ati : http://bit.ly/2GpDVZc
▶️ Tak Sayang : https://youtu.be/MlhIHQkzAWc
▶️ Playlist Safira Inema : http://bit.ly/2tzs2aH

Subscribe Channel Rajawali Mitra Musik : http://bit.ly/2SMWtsx

===============================
Lirik :

Yang Udane Westeko
Aku ngempet kangen
Opo kowe keroso
Udan Bledek aku wedi
Raono Sing ngancani
Cepet Engalo bali . . .

Kangenku setengah mati
Koyo bulan Tanpo lintang
Atiku nandang kasmaran
Kangenku setengah mati
Koyo bulan Tanpo lintang
Atiku nandang kasmaran

Rino wengi tansah kelingan
Nalikane sesandingan
Arep Mangan rasane wes ora doyan
Arep turu tansah klisik an
Rasane Wedi kelangan
Adoh kowe pikiran Melayang layang ......

Adoh kowe rasane koyo wong edan

===============================
Copyright © 2019 - ⁠⁠⁠鹞 Rajawali Mitra Musik - All rights reserved.

#Safirainema
#WediKelangan
#Sayang9Reborn


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related Posts: